Verbinden

Global Forging Supply verbindt de fabrikanten van warmtewisselaars en luchtgekoelde koelers met dé Zuid-Koreaanse leverancier van gemachineerd smeedmateriaal. De zuidkoreaanse cultuur kenmerkt zich door de gedrevenheid om de beste van de wereld te willen worden. Door de vaak nog onbekendheid met de  Zuid-Koreaanse cultuur weg te nemen, kunnen wij gebruik maken van deze gedrevenheid.  

 

Uw partner in gemachineerd smeedwerk

Twaalf jaar ervaring met de fabricage van warmtewisselaars en luchtgekoelde koelers door voor Bronswerk Heat Transfer BV te werken, zorgt ervoor dat wij weten wat u van een leverancier verwacht. Deze ervaring delen we graag met u, de benodigde kennis over de ontwerpcodes is aanwezig. Global Forging Supply wil met u meedenken en ontzorgen. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en concurrerende offertes zijn de speerpunten.

Twaalf jaar ervaring met de fabricage van warmtewisselaars en luchtgekoelde koelers geeft ons een voordeel omdat wij bekend zijn met de materiaaleisen, ontwerpcodes en vooral de praktische zaken waar u als fabrikant tegenaan loopt. Wij kennen uw behoeften.

drfewrf

fGlobal Forging Supply is de leverancier van gemachineerd smeedmateriaal dat zijn toepassing vindt in de olie- gas- en petrochemische industrie. Wij leveren pijpplaten, rompflenzen, keerschotten en custom made flenzen aan fabrikanten van warmtewisselaars.

Ruw smeedmateriaal betrekken wij direct bij smederijen en daardoor kunnen we binnen drie weken starten met machineren wat een groot voordeel is voor de doorlooptijd. Hyundai en Taewoong zijn gerespecteerde smederijen die ruime ervaring hebben met koolstofstaal, roestvast staal soorten, duplex, nikkel legeringen en titanium.

Alle additionele materiaaltesten kunnen wordne uitgevoerd bij de smederij en worden uitereaard gesprecificeerd op het certificaat. Traceerbaarheid wordt gewaarborgd volgens EN-10204 of zoals beschreven in de gespecificeerde ontwerpcodes zoals ASME, U2, AD2000, EN-13445.